Hamas, Batı Yaka'da Direniş Eylemlerinin Artırılmasını İstedi

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Hüsam Bedran, Batı Yaka'daki direnişi esirlerin onuruna ve özgürlüğüne destek için işgal güçlerine karşı direniş eylemlerini tırmandırmaya davet etti.  

Görüntülenme: 1140 Tarih: 24 Şubat 2015 11:03
Hamas, Batı Yaka'da Direniş Eylemlerinin Artırılmasını İstedi

Hüsam Bedran, bugün (24 Şubat Salı) konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan bildiride Bedran, Filistin halkından ve etkili güçlerinden içinde bulundukları zor aşamada esirlere destek olmalarını istedi.

Bedran, esirlere destek için halk etkinliklerinin yeniden aktif hale getirilmesi, konunun medya tarafından yakından takip edilmesi ve hukuki yönden de girişimlerde bulunulması gerektiğini dile getirdi.

Filistin halkının tüm zorluklara rağmen işgale karşı direnişini sürdürdüğünü belirten Bedran, dün Kudüs kentinde ve cezaevinde gerçekleştirilen bıçaklama eylemlerinin bunun kanıtı olduğunu, Filistin halkının direnişini gerçekleştirecek bir yol mutlaka bulacağını ve asla boyun eğmeyeceğini söyledi.

Son günlerde gerçekleştirilen direniş eylemlerini kutlayan ve eylemleri gerçekleştirenleri selamlayan Bedran, işgalcilerin zindanlardaki Filistinli esirlere yönelik ihlallerine son vermek amacıyla daha çok eylem gerçekleştirilmesi çağrısında bulundu.

fiem

Yorumlar