Lieberman “Filistinli Direnişçileri Öldürün” Çağrısını Yeniledi

Siyonist işgal rejimi Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Siyonist hedeflere yönelik eylem yaptıkları için Filistinli direnişçilerin öldürülmeleri gerektiğini yineledi.  

Görüntülenme: 1263 Tarih: 06 Mart 2015 09:13
Lieberman “Filistinli Direnişçileri Öldürün” Çağrısını Yeniledi

Siyonist Bakan Lieberman bu açıklamalarını, bugün (6 Mart Cuma) sabah işgal altındaki Kudüs’te Siyonist askerlere yönelik gerçekleştirilen ve 7 Siyonist’in yaralanmasıyla sonuçlanan eylemin ardından yaptı.

Saldırıyı değerlendiren Siyonist lider “Bu saldırı, Filistinli bozguncular hakkında idam cezası vermenin gerekliliğine dair yeni bir delildir” dedi.

Aslında Lieberman’ın böyle bir istekte bulunmasına gerek yok. Çünkü eylem yapan Filistinliler son zamanlarda genelde olay yerinde infaz ediliyorlar. Şimdiye kadar tutuklanıp cezaevine konan kişilerin sayısı oldukça az. İşgal askerleri kasıtlı olarak onları olay yerinde şehit ediyor.

Siyonist Bakan daha önce yaptığı açıklamada direnişçi oldukları gerekçesiyle Filistinli esirlerin de öldürülmesini istemişti.

İşgal altındaki Kudüs şehrinde işgal askerlerine yönelik yapılan eylemde 7 Siyonist yaralanırken, eylemi yapan Filistinli genç işgal askerlerinin ateşiyle şehit edildi.

fiem

Yorumlar