Bu Haber Siyonistleri Telaşlandıracak

Filistinli direniş gruplarının askeri kanat temsilcileri ile Filistin İçişleri Bakanlığı yetkilileri dün Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Halk Cephesi'nin askeri kanadı Ebu Ali Mustafa Tugayları'nın kampını ziyaret etti.  

Görüntülenme: 1282 Tarih: 23 Mart 2015 11:51
Bu Haber Siyonistleri Telaşlandıracak

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri, Demokratik Cephe'nin askeri kanadı Milli Direniş Tugayları, Direniş Komiteleri'nin askeri kanadı Nasır Salahaddin Livaları ve Fetih Hareketi'nin askeri kanadı El-Aksa Şehitleri Tugayları temsilcileri ziyarette bir araya geldi.

Ziyaretin direniş saflarında birlik ve bütünlüğü sağlamak, sahada ortak hareket etmek, işbirliği ve koordine sağlamak amacıyla gerçekleştirildiği ifade edildi.

Askeri heyetleri kampta Ebu Ali Mustafa Tugayları komutanları ile Halk Cephesi'nin Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki İslami ve milli gruplar koordinatörü karşıladı.

Filistinli grupların askeri kanatlarının temsilcileri, işbirliğini ve ortak hareketi güçlendirecek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

fiem

Yorumlar