Heniyye Gazze Sınrında İncemelerde Bulundu

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Gazze Şeridi'nin doğu sınırında incelemelerde bulunarak, sınır bölgesinde nöbet tutan İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitleriyle bir araya geldi.  

Görüntülenme: 1213 Tarih: 05 Nisan 2015 03:47
Heniyye Gazze Sınrında İncemelerde Bulundu

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Heniyye Gazze Şeridi'nin kuzeydoğusundaki sınır bölgesini ziyaret ederek, bölgedeki siyasi ve askeri liderlerle görüştü.

Heniyye'nin ziyaretinden önce de Hamas Hareketi Siyasi Birimi üyelerinden Mahmud Ez-Zehhar sınırda incelemelerde bulunmuş ve Ez-Zehhar'ın ziyareti işgal güçlerine meydan okuma olarak değerlendirilmişti.

Hamas Hareketi'nin askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, geçtiğimiz günlerde sınırdaki dikenli tellere yakın bölgede gerçekleştirilen askeri eğitim ve tatbikatın görüntülerini yayınladı.

El-Kassam Tugayları'nın internet sitesinde yayınlanan konuyla ilgili haberde, işgal ordusunun Gazze Şeridi'ne açtığı savaştan sonra sınır bölgelerinde birçok askeri eğitim alanı inşa edildiği belirtilerek, görüntülerin yayınlanmasının işgal rejimine meydan okuma amacı taşıdığı ifade edildi.

Haberde ayrıca, sınır bölgelerindeki askeri alanların genişletilmesi ve mücahitlerin her alanda kendilerini geliştirmeleri için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü belirtildi.

Yorumlar