İşgalciler Bir Genci Şehit Etti

Bugün (8 Nisan Çarşamba) sabah saatlerinde Nablus'un güneyindeki Shilo Yahudi Yerleşkesi yakınlarında iki işgal askerini bıçaklayarak yaralayan Filistinli bir genç işgal askerlerinin açtığı ateş sonucu şehit oldu.  

Görüntülenme: 762 Tarih: 08 Nisan 2015 19:54
İşgalciler Bir Genci Şehit Etti

İşgal rejimi medya kaynakları, işgal güçlerinin henüz kimliği açıklanmayan Filistinli gencin üzerine Nablus kentinin doğusundaki Shilo Yahudi Yerleşkesi yakınlarında iki işgal askerini bıçaklamasının ardından doğrudan ateş açtığını söyledi.

Kaynaklar, bıçaklanan iki işgal askerinden birinin 20 yaşında ve yarasının ağır olduğunu, boynundan derin bıçak darbesi alan askerin durumunun kritik olduğunu bildirdi.

Eylem sonrası işgal askerlerinin Filistinli eylemci gencin üzerine doğrudan ateş açtığı ve adı henüz açıklanmayan gencin olay yerinde şehit olduğu ifade edildi.

İşgal güçleri saldırı sonrası olay yerine çok sayıda asker sevk ederken, yaralı işgal askerlerinin de helikopterle hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Bu arada, eylemin bir hafta içinde gerçekleştirilen ikinci bıçaklı saldırı eylemi olduğu ve geçen hafta Perşembe günü Filistinli bir gencin Kalkiliya kentinin güneyindeki askeri kontrol noktasında bir işgal subayını başından bıçakladığı hatırlatıldı.

FİEM

Yorumlar