Siyonist Komutandan Kassam İtirafı

Siyonist işgal ordusunun geçen yaz Gazze’ye yönelik başlattığı insanlık dışı savaşta savaşa bizzat iştirak eden işgal ordusunun Golani Tugayı'ndaki üst komutanlarından biri, ordunun savaşta Hamas’ta hayal edemediği derecede hayret verici durumlar müşahede ettiğini, ordunun Hamas’ın son yıllarda bu düzeyde bir askeri güce ulaşabileceğini tahmin edemediğini iddia etti.  

Görüntülenme: 1750 Tarih: 11 Nisan 2015 18:17
Siyonist Komutandan Kassam İtirafı

Siyonist komutan sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha önce alışık olduğumuz üzere Hamas artık gelişi güzel hareket etmiyor. Gazze’ye karadan girmek istediğimiz zaman Hamas militanlarının çok güçlü, disiplinli ve düzenli direnişiyle karşılaştık. Sanki onlar karşımızda deliği olmayan sapasağlam bir kale gibiydiler.”
 
Son savaşta kimin kazandığı ve üstün geldiğiyle ilgili yöneltilen bir soruya ise işgal ordusu komutanı şöyle dedi: “Bu konuda bir şey söylemek çok zor. Düşmanla savaş halindeyken kimin zafer kazandığını çoğu zaman kestirmek zor oluyor.”

Siyonist işgal ordusu geçen yaz Gazze’ye yönelik başlattığı 51 günlük savaşta Hamas’ın askeri kanadı El-Kassam Tugayları'nın destansı direnişi düşmanı şoke etmiş, denizde ve yer altında yaptığı operasyonlar düşmanın kara harekatını durdurmasını neden olmuştu. El-Kassam Tugayları karşısında ağır darbeler yiyen işgal ordusu intikamını sivillerden aldı ve savaş boyunca sivillerin kaldığı yerleri bombaladı. 

fiem

Yorumlar