Mescid-i Aksa Müdüründen Filistinlilere Çağrı

Mescidi Aksa Müdürü Şeyh Ömer El-Kesvani, Müslümanların sabah erkenden Mescidi Aksa’ya akın etmelerinin, Siyonistlerle işgal rejiminin Mescidi Aksa’ya yönelik kirli planlarını engellediğini söyledi.  

Görüntülenme: 1622 Tarih: 11 Nisan 2015 11:30
Mescid-i Aksa Müdüründen Filistinlilere Çağrı

Şeyh El-Kesvani şöyle dedi: “Vakıflar Dairesi olarak biz Siyonistlerin özellikle bayramlarında burayı basmalarını ve kirletmelerini kınıyoruz. İşgal polisi Siyonist çetelerin bu ziyaretlerle Müslümanların duygularını hiçe saydıklarını ve onları tahrik ettiklerini bildikleri halde izin veriyorlar. Mescidi Aksa'da bir hakları olmayan Siyonistler silah ve işgal sayesinde burayı basıyorlar.”

El-Kesvani, Mescidi Aksa’da namaz kılmayı teşvik eden Hz. Peygamber (s.a.s)’in çağrısına uyarak mekanın İslamiliğini vurgulamak ve Siyonistlerin planını başarısız kılmak için Mescidi Aksa'ya gelen bütün Filistinlileri, bekçileri, güvenlikçileri, muhafızları, talebeleri tebrik ve takdir etiklerini söyledi.
 
Siyonist rejimin 10 Mart 2015 tarihinde Mescidi Aksa’yı tamamıyla kapatarak yeni bir süreç başlattığını hatırlatan El-Kesvani, işgalcilerin bundan sonra Mescidi Aksa’yı zaman ve mekan açısından bölme planlarını hızlandıracaklarını ifade etti.

El-Kesvani yaptığı açıklamanın devamında, bu yılın geçen yıldan farklılık gösterdiğine dikkat çekerek, bu yıl bütün yaşlardan Siyonistlerin özellikle de bayramlarda camiyi bastıklarına dikkat çekti.

fiem

Yorumlar