Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nden İran'a Teşekkür

İran Meclis Başkanı Ali Laricani Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) Genel Sekreter Yardımcısı Ebu Ahmed Fuad ile yaptığı görüşmede, İslam Ümmeti’ni bütün enerjisini Siyonist İsrail’le mücadeleye ve Filistin topraklarının özgürleştirilmesine vermeye çağırdı.  

Görüntülenme: 1516 Tarih: 14 Nisan 2015 23:59
Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nden İran'a Teşekkür

İran Meclis Başkanı Ali Laricani Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) Genel Sekreter Yardımcısı Ebu Ahmed Fuad ile yaptığı görüşmede, İslam Ümmeti’ni bütün enerjisini Siyonist İsrail’le mücadeleye ve Filistin topraklarının özgürleştirilmesine vermeye çağırdı.

Laricani, Suud’un Yemen’e düzenlediği saldıra işaret ederek “Bu saldırılar bölge halklarını hedef alan büyük bir komplodan ibarettir” dedi.

Laricani, İran’ın Filistin halkına ve Filistinli direniş gruplarına destek vermeye devam ettiğini yeniledi.

İran Meclis Başkanı Laricani’nin ardından konuşan Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) Genel Sekreter Yardımcısı  Ebu Ahmed Fuad, İran’ın nükleer müzakerelerdeki başarısının İran halkının dik duruşunun ispatı olduğunu vurgulayarak “İran’ın nükleer müzakerelerdeki başarısı Müslüman halklara hizmet ediyor” dedi.

İran’ın zor şartlarda Filistin’e destek vermesini öven Ebu Ahmed Fuad “Eğer İran’ın Filistinli direniş gruplarına desteği olmasaydı, Filistin bugün çok daha zor durumda olacaktı” dedi.

Suud’un Yemen saldırına değinen Ahmed Fuad “Suud saldırıları Amerika’nın adımından başka bir şey değildir. Bu saldırıyı planlayanları ve düzenleyenleri kaçınılmaz bir hezimet bekliyor. Yemen halkı bu saldırılardan kesinlikle zaferle çıkacak. Yemen’e yönelik saldırılar Yemen halkına yönelik açık bir komplonun ispatıdır” dedi.

İslami Analiz

Yorumlar