Ahrar Hareketi Memurlar Konusunda Uyardı!

Filistin'de faaliyet gösteren Ahrar Hareketi, uzlaşı hükümetini Gazze Şeridi'ndeki memurlarının haklarını inkar etmekten, duygularıyla ve çocuklarının ekmeğiyle oynamaktan vazgeçmeye davet etti.  

Görüntülenme: 1116 Tarih: 16 Nisan 2015 03:26
Ahrar Hareketi Memurlar Konusunda Uyardı!

Uzlaşı hükümetinin Gazze Şeridi'ndeki memurlara karşı ayrımcılık uygulamasının uzlaşının önündeki en büyük engeli teşkil ettiğini bildiren Ahrar Hareketi, bu çirkin yaklaşımın yol açabileceği tüm sonuçlardan uzlaşı hükümetinin sorumlu olacağını bildirdi.

Hükümetin başarısının memurlarla ilgili sorunu çözmesiyle ölçüleceğini kaydeden Ahrar Hareketi, uzlaşı hükümetinin şu ana kadar her problemde Filistinlilerin tümünün hükümeti olmadığını, bilakis Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'ın elinde oyuncak olduğunu ispat ettiğini söyledi.

Filistinli grupları uzlaşı hükümetinin ayrımcılığına ve uzlaşı niyetinde olmadığını gösteren politikalarına karşı harekete geçmeye davet eden Ahrar Hareketi, Gazze'deki Memurlar Sendikası'nın memurların sorununu çözmesi için uzlaşı hükümetine baskı amacıyla atacağı her adımı desteklediklerini açıkladı.

fiem

Yorumlar