El Bergusi'nin Eşi Fetih'e Sert Çıktı!

Fetih Hareketi liderlerinden Mervan El-Bergusi'nin eşi Fedva El-Bergusi, Fetih Merkez Kurulu'nun gözaltına alınış yıldönümünde eşini görmezden gelmesine ve herhangi bir bildiri yayınlamamasına kızdı.  

Görüntülenme: 1039 Tarih: 21 Nisan 2015 08:38
El Bergusi'nin Eşi Fetih'e Sert Çıktı!

Ramallah'taki yerel Vatan televizyonuna dün akşam (20 Nisan Pazartesi) verdiği demeçte, Filistin halkı Mervan El-Bergusi'nin gözaltına alınış yıldönümünü anarken Fetih Hareketi Merkez Kurulu'nun kasıtlı olarak görmezden gelmesini eleştiren Fedva El-Bergusi, Mervan El-Bergusi'nin Fetih Merkez Kurulu'ndaki koltuğunun fedakarlıklarla, şehitlere ve esirlere vefa ile dolu olduğunu söyledi.

Mervan El-Bergusi'nin adının ve hatırasının Fetih Merkez Kurulu toplantılarında var olduğunu kaydeden Fedva El-Bergusi, insanların eşini unutmayacağını ifade etti.

Başta Ebu Ammar gibi liderlerinden ve üyelerinden birçok şehit veren Fetih Hareketi'nin geleceği hakkında endişe duyduğunu dile getiren Fedva El-Bergusi, "Korkarım ki Fetih özgürlük mücadelesi verenleri kuşatacak ve en ufak vefası dahi olmayan bir hareket haline gelecek" dedi.

Fetih Hareketi Merkez Kurulu, önceki gün yaptığı toplantının ardından yayınladığı bildiride çeşitli konulardan ve Filistinli Esir Günü'nden bahsetmesine rağmen en önemli üyelerinden Mervan El-Bergusi'nin adını dahi anmamıştı.

fiem

Yorumlar