Hamas ABD'nin İkiyüzlülüğüne Dikkat Çekti!

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden İzzet Er-Reşak, Amerikan Yönetimi'nin bir gün bile işgalin en çirkinine maruz kalan Filistin haklı davasına tarafsız ve adil bir şekilde yaklaşmadığını söyledi.  

Görüntülenme: 1146 Tarih: 27 Nisan 2015 03:29
Hamas ABD'nin İkiyüzlülüğüne Dikkat Çekti!

İzzet Er-Reşak, işgal rejimini boykotu yasaklayan ve boykot kampanyalarıyla mücadele edilmesini isteyen Amerikan yasa tasarısıyla ilgili bugün (27 Nisan Pazartesi) yaptığı açıklamada, Amerikan Yönetimi'nin daima işgal rejimi yanlısı olduğunu, Filistin halkına ve toprağına karşı savaşta işgal güçleriyle işbirliği yaptığını ifade etti.

Amerika'nın işgal rejimi yanlısı tavrının kanıta ihtiyacı olmadığını belirten Er-Reşak, tüm tavırlarının bunu gösterdiğini ve son olarak Avrupa'yla serbest ticaret anlaşması imzalayan Amerikan Yönetimi'nin Avrupa Birliği'ne işgal rejimini boykot etmemeyi şart koştuğunu hatırlattı.

İşgal rejimini boykotun devam etmesi ve Arap ülkeleri ile uluslararası düzeyde daha da etkinleştirilmesi gerektiğini ifade eden Er-Reşak, Avrupa Birliğini de Amerikan Yönetimi'nin kadınları ve çocukları öldüren, Filistinlilerin evlerini yıkan ve onları göçe zorlayan işgal rejimi yanlısı baskılarına ve şartlarına boyun eğmemeye davet etti.

fiem

Yorumlar