Siyonist Rejim Sorgu Merkezlerinde Filistinliler Sindirilmeye Çalışılıyor

Siyonist işgal rejimindeki sorgu merkezleri Filistinli tutukluların psikolojik ve fiziki işkenceleri yoğun bir şekilde yaşadıkları yerlerdir.  

Görüntülenme: 1067 Tarih: 02 Mayıs 2015 05:07
Siyonist Rejim  Sorgu Merkezlerinde Filistinliler Sindirilmeye Çalışılıyor

Bunlardan Beit Eliyahu merkezinin Filistinliler arasında ismi çok dolaşıyor. Çünkü birçok esirin yolu bu merkezden geçmiş ve orada işgalcilerin ağır işkencelerine maruz kalmıştır.

Tutuklanan Filistinliler uluslararası kuruluşlarla insan hakları örgütlerinin denetiminden uzak olan bu mekânlarda her türlü baskıya, işkenceye ve hukuksuzluğa mazur kalıyorlar.

Beit Eliyahu; işgal rejimi adına esirlere dayak atılan ve işkence edilen yerdir. Esirlerin ne sesini duyan var ne bağırmalarını. Ya çok güçlü olup işgalcinin her türlü zorbalığına direnecek ya  da sorgucuların yeni işkenceler yapmalarına kapı ayarlayacaklar.

Beit Eliyahu, Mescidi Aksa’nın Es-Silsile kapısından sadece birkaç metre uzaklıkta bir polis merkezidir. Adı en son işgal polisinin çalışmalarını engellemekle suçladığı Mescidi Aksa cemaatine, Kudüslü geçlere ve Aksa muhafızlarına yönelik yapılan tutuklamalarla yeniden gündeme geldi. 

Merkeze düşen Filistinliler küfür, kaba davranış, dayak, ve ahlaksız tutumlara maruz kalıyorlar. Filistinliler verdikleri bilgide, merkeze ayak basar basmaz ağır küfürlere maruz kaldıkları gibi tehdit, şantaj ve işkencelere de maruz kaldıklarını, önlerine bırakılan kâğıtlara imza atmak zorunda kaldıklarını ifade ediyorlar.

fiem

Yorumlar