Siyonistlerden Yeni Bir Vahşet!

İşgal rejiminin görevlendirdiği keskin nişancıların, Kudüs'teki Şa'fat mülteci kampı ahalisinden 10 yaşındaki Yahya Sami El-Amudi isimli çocuğun gözünü hedef alan saldırıları sebebiyle küçük çocuk tam gözünden şiddetli bir şekilde yaralandı.  

Görüntülenme: 990 Tarih: 22 Mayıs 2015 02:12
Siyonistlerden Yeni Bir Vahşet!

Siyonist keskin nişancıların on yaşındaki Yahya'nın gözünü hedef alan saldırıların dün (21 Mayıs Perşembe) akşam saatlerinde çocukların okullarından evlerine dönmekte oldukları sırada gerçekleştirildiği haber verildi. Çocukların işgalci askerlere yönelik herhangi bir eylemlerinin ve taş atmalarının söz konusu olmamasına rağmen işgalci askerlerin göz yaşartıcı bombalarla ve plastik mermilerle saldırı düzenledikleri, keskin nişancılardan birinin de Yahya El-Amudi isimli çocuğun gözünü hedef alarak saldırdığı ifade edildi.

On yaşındaki Yahya tedavi için önce Hazim Zuğayr Tıp Merkezi'ne kaldırıldı sonra da Filistin Kızılayı'na ait bir ambulansla Hedasa Ayni Karim Hastanesi'ne nakledildi.

Filistin Kızılayı'nın Acil Müdahale birimi müdürü Emin Ebu Gazale, çocuğun gözüne isabet eden merminin beyninde sarsıntıya neden olduğunu ve tıp merkezinde tedavisinin mümkün olmadığı için Hedasa Ayni Karim Hastanesi'ne nakledildiğini söyledi.

Diğer yandan çocuğun ailesi de isabet eden merminin gözüne yapışıp kaldığını ve çocuğun da bilinç kaybına uğradığını ifade etti.

Saldırıyı kınayan Fetih yetkilisi Sair El-Fusfus işgalci keskin nişancıların Şa'fat kampında herhangi bir çatışma söz konusu olmadan Filistinli çocuklara saldırdıklarını belgeleyen ellerinde video görüntüleri olduğunu dile getirdi.

fiem

Yorumlar