Siyonistlerden Batı Yaka'da Tutuklama

İşgal ordusu bu sabah (1 Haziran Pazartesi) erken saatlerde Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerinde 12 Filistinliyi evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. İşgal güçlerinin baskılar sırasında evlerde arama yaptığı ve eşyalara zarar verdiği bildirildi.  

Görüntülenme: 930 Tarih: 01 Haziran 2015 18:10
Siyonistlerden  Batı Yaka'da Tutuklama

İşgal rejimi televizyonu 7'inci kanalı, işgal rejiminin Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerinde güvenlik güçlerince aranan 12 Filistinliyi gözaltına aldığını ve gözaltına alınanlardan 8'ine işgal rejimi aleyhinde faaliyette bulunma suçlaması yöneltildiğini söyledi.

Haberde, gözaltıların Batı Yaka'nın kuzeyindeki Cenin ve Nablus'ta, Ramallah'ta, Na'lin beldesinde, Beytlahim'de ve Husan beldesinde gerçekleştiği ifade edildi.

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde düzenlediği baskınlar sırasında Quds Press Haber Ajansı editörü gazeteci Ahmed El-Beytavi'yi de gözaltına aldı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal güçleri 32 yaşındaki gazeteci Ahmed El-Beytavi'nin Nablus kentinin Ed-Dahiye Mahallesi'nde bulunan evine baskın düzenledi.

Beş askeri araçla yaklaşık 50 işgal askerinin Filistinli gazetecinin evine kapıları kırarak baskın düzenlediği ve El-Beytavi'nin bilgisayarının harddiskine el koyduğu öğrenildi.

fiem

Yorumlar