Siyonist Rejim Askerleri Girdikleri Evde Gasp Yaptı

İşgal güçlerinin bu sabah (9 Haziran Salı) erken saatlerde Filistinli esir Hıdır Es-Serkeci'nin Nablus kentindeki evine baskın düzenleyerek, evdeki paralara ve bazı eşyalara el koyduğu ifade edildi.  

Görüntülenme: 1175 Tarih: 09 Haziran 2015 07:51
Siyonist Rejim Askerleri Girdikleri Evde Gasp Yaptı

Esir Es-Serkeci'nin eşi, Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin Hayfa Caddesi'ndeki eve baskın düzenlediğini ve evde arama yaptığını, kendisini yaklaşık bir saat süreyle sorguya çektiğini söyledi.

İşgal güçlerinin evde uzun süre arama yaptığını ve evin altını üstüne getirerek eşyalara zarar verdiğini kaydeden esirin eşi, evlerinde bulunan otomobilin ve 4300 şikelin işgal güçlerince alındığını ve gerekçe olarak da aracın ve paraların İslami Direniş Hareketi (Hamas)'a ait olduğunun ileri sürüldüğünü belirtti.

39 yaşındaki esir Hıdır Es-Serkeci, Hamas Hareketi'nin askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın şehit komutanlarından Yusuf Es-Serkeci'nin kardeşi. İki yıldır işgal zindanlarında idari hapis cezasıyla tutulan Es-Serkeci'nin iki gün içerisinde idari hapis cezasının devam edip etmeyeceğine karar verilmesinin beklendiği ifade edildi.

Yorumlar