Hamas’tan İngilizce Yayın

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın enformasyon bürosu bugün İngilizce yayın yapacak internet sitesini hizmete sunacak.  

Görüntülenme: 1226 Tarih: 24 Haziran 2015 04:55
Hamas’tan İngilizce Yayın

Hareket’in 25 Haziran Perşembe günü başlatacağı İngilizce yayın, Arapça bilmeyen insanlara ulaşmayı ve onları hareketle buluşturmayı amaçlıyor.

Aynı zamanda bu, Hamas hareketinin bölgede olup bitenleri olduğu gibi Batı insanına ulaştırma arzusunu yansıttığı gibi, enformasyon alanını işgalci rejime bırakmak istemeyişini de gösteriyor.

Site yeni görünümü ile göz doldururken, zenginliği de dikkat çekiyor. Okuyucu hareketin resmi sitesinde bölgede cereyan eden olayları, Hamas hareketinin ilkelerini, tutum ve tavırlarını ve ilgili haberleri birinci kaynaktan öğrenme imkanı bulacak. Bunların yanında sorulan sorulara cevap vermek ve araştırmacıların istifade etmesi için oluşturulan sorucu cevap bölümü de göze çarpıyor.

Sitede ilk kez yayınlanan bilgilerin yanında, hareketle ilgili çok zengin bir arşiv de bulunuyor. Bunların yanında Filistin davasıyla ilgili yayınlanan makale ve basın bölümü de yer alıyor.

Hareketi yakından tanımaya vesile olacak böyle bir çalışmayı Filistin Enformasyon Merkezi olarak tebrik ediyor, çalışmanın Filistin davasına katkı sunmasını Mevla’dan diliyoruz.

Yorumlar