İran’da Dev Kudüs Günü Hazırlığı

Yurt içinden 800, yurt dışından önemli 100 muhabirin katılacağı bu yılki Kudüs günü yürüyüşünün önemine vurgu yapan Kudüs ve İntifada Merkezi Başkanı Ramazan Şerif “Bölgedeki tüm çabaların hedefi Kudüs’ün gerçek savunucuları olan direniş hattını kırmaktır” diye konuştu. 

Görüntülenme: 956 Tarih: 07 Temmuz 2015 01:09
İran’da Dev Kudüs Günü Hazırlığı

Kudüs gününde ümmetin ortak düşmanı olarak Amerika ve Siyonistleri bildiklerini yeniden haykıracaklarını ve İslam ülkelerinde özellikle Irak, Suriye ve Yemen’de olanların Filistin’in sorunun her şeyin başında geldiği gerçeğini unutturmayacağını söyledi.

Bölgede gelişen olayların Siyonistlerin lehine işlediğini, zulümlerini devam ettirme ümitlerini çoğalttığını belirten Ramazan Şerif “Fakat onlar kendi elleriyle yaptıkları duvarların ardında hapis kaldılar ve “Nil’den Fırat’a” projeleri asla gerçekleşmeyecek” diye konuştu.

Siyonistlerin Kudüs gününde İslam ülkelerinde Müslümanlar arasında fitne sokarak Kudüs Günü yürüyüşüne gölge düşürmek isteyebileceğini de belirten Ramazan Şerif tekfiri IŞİD gurubunun da bu Siyonist hedefe hizmet için kurulduğunu söyledi.

abna.ir

Yorumlar