Adana Kudüs Günü Basın Açıklamasına Davet

Ramazan ayının son Cuma’sının ilan edildiği Dünya Kudüs Günü dolayısıyla Adana’da basın açıklaması düzenlenecek.  

Görüntülenme: 1234 Tarih: 09 Temmuz 2015 10:12
Adana Kudüs Günü Basın Açıklamasına Davet

Kudüs Platformu, her yıl Ramazan ayının  son  Cuma’sının ilan edildiği Dünya Kudüs Günü   dolayısıyla kitlesel basın açıklaması yapacak. Basın açıklaması, yarın Cuma namazı sonrası Adana 5 Ocak Meydanı’nda gerçekleştiriecek.

Yapılacak Dünya Kudüs Günü basın açıklamasına tüm Adanalıları davet ettiklerini belirten Kudüs Platformu Sözcüsü İsa Emre, Siyonist işgale, Kudüs'teki Yahudileştirme faaliyetlerine ve Mescidi Aksa'ya yönelen tehditlere karşı durarak, Mescidi Aksa'ya sahip çıkmanın ümmet üzerine düşen bir yükümlülük olduğunu söyledi.

“Kudüs’ün özgürlüğü ümmetin birlik ve beraberliğine bağlıdır”

Kudüs’ün Allah’ın mukaddes arzı, Müslümanların ve Mustazafların namusu ve ümmetin vahdet noktası olduğunu dile getiren Emre, “Kudüs’ün özgürlüğü için mücadele eden Müslüman kardeşlerimizi tüm kalbimizle destekliyor, yanlarında olduğumuzu ilan ediyoruz. Sizleri de yarın Cuma namazı sonrası 5 Ocak Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz basın açıklamasına bekliyoruz. Unutmayalım ki Kudüs’ün özgürlüğü ümmetin birlik ve beraberliğine bağlıdır.”ifadelerini kullandı.(İLKHA)

Yorumlar