Frankfurt'ta Binlerce Kişi Kudüs Günü İçin Yürüdü

Almanya’nın Frankfurt şehrinde Cumartesi günü, 'Direniş cephesine destek ve Kudüs'ün işgalci rejimin esaretinden kurtulması' hedefiyle bir yürüyüş düzenlendi.  

Görüntülenme: 2310 Tarih: 12 Temmuz 2015 23:15
Frankfurt'ta Binlerce Kişi Kudüs Günü İçin Yürüdü

Kur’an ve Ehl-i Beyt Merkezi Offenbach’ın daveti ve organizesiyle düzenlenen yürüyüşe Almanya’nın farklı şehirlerinden katılanların yanısıra Hollanda'dan, Belçika'dan ve Fransa'dan da binin üzerinde kişi katıldı.

Ortadoğu'da süren savaşın ve terörün durdurulmasını isteyen protestocular, kurtuluşun ve adaletin tesisinin ancak Velayet ekseninde tüm bölge halklarının ve mezheplerinin birlik kurması ve vahdeti ile mümkün olacağını belirtti.

Batı'nın bölgede sürdüren savaşa silah göndermesine de itiraz eden göstericiler, bölgedeki terörü ve savaşı körükleyen devletleri de şiddetle kınadı..

Yürüyüş esnasında bir grup siyonist provakatör, işgalci rejimin bayrağıyla göstericileri tahrik ederek ana hedefinden uzaklaştırmak istese de, yürüyüşü organize edenlerin katkısı ile provakasyon etkisiz kaldı.

Yürüyüşe katılan farklı milletler ve farklı mezheplerden göstericiler, yürüyüşün ana teması olan 'teröre ve diktatörlere karşı halkların kardeşliğini' temsil eden güzel bir görüntü ortaya çıkardı.

 

 

kudus günüü ana haber

on4haber

Yorumlar