Kassam Tugayları Ebu Mutaybık Operasyonunun Görüntülerini Yayınladı

Siyonist işgal güçlerinin Gazze'deki İslâmî direnişi teslim olmaya zorlamak amacıyla 2014 yazında gerçekleştirdiği çok yönlü saldırılarına karşı başarılı eylemler düzenleyerek onları dize getiren ve zafer kazanan Hamas'ın askerî kanadı durumundaki İzzettin Kassam Birlikleri bu başarılı eylemlerinin görüntülerini yayınlamaya devam ediyor. 

Görüntülenme: 1637 Tarih: 19 Temmuz 2015 18:09
Kassam Tugayları Ebu Mutaybık Operasyonunun Görüntülerini Yayınladı

Kassam Birlikleri son olarak da Ebu Mutaybık eyleminin birinci yıl dönümü münasebetiyle bu eylemin görüntülerini yayınladı.

Kassam mücahitleri eylem hakkında bilgi vermek amacıyla Halfe'l-Hutut (Hatların Arkasında) adında kısa süreli bir belgesel hazırladı. Filmde işgalcilere ait bir hedefe baskın düzenlenmesinin ve işgalci saldırganlara darbe vurulmasının görüntülerine yer veriliyor.

İzzettin Kassam Birlikleri'nin yayınladığı bu son belgeselde işgalcilerin Gazze'nin doğusundaki Ebu Mutaybık askerî üssüne yapılan ve çok iyi bir şekilde planlanan başarılı eylemin ayrıntıları yer alıyor. Gazze'nin sınırına yakın yerde bulunan Ebu Mutaybık askerî üssüne gerçekleştirilen eylemde işgalci subaylardan biri öldürülürken birçok işgalci subay ve asker de yaralanıyor. İşgalcilerin ne taraftan geldiğini anlayamadıkları bir baskınla düzenlenen eylem aynı zamanda işgal güçlerinde ciddi sarsıntıya ve benzer eylemlere karşı telaşa neden oluyor.

Bir yıl önce gerçekleştirilen eylemin yıl dönümünde yayınlanan belgeselde gösterilen eylem dokuz mücahit tarafından gerçekleştiriliyor. Bunlardan şehit edilen iki mücahidin yüzleri gösterilirken diğer yedi mücahidin yüzleri gizleniyor.
fiem

Yorumlar