Kassam Tugayları Esir Siyonist Askerle İlgili Açıklama Yaptı

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları her türlü istihbarat imkânına sahip Siyonist işgal rejiminin Gazze’de esir olan asker Shaul Aron’la ilgili en ufak bir bilgiye ulaşamayacağını belirtti.  

Görüntülenme: 1560 Tarih: 21 Temmuz 2015 23:51
Kassam Tugayları Esir Siyonist Askerle İlgili Açıklama Yaptı

Aron’un esir alınışının yıl dönümünde ayrıntılı bir rapor yayınlayan Kassam Tugayları “bugün esirlerin özgürlüğe kavuşma umutları gerçekleşmek üzere. Düşman ise ne yapacağını şaşırmış durumda. Bütün istihbarat yollarını ve aletlerini kullanmasına rağmen esir askeriyle ilgili en ufak bir bilgiye ulaşmaktan aciz kalacaktır” dedi.

Siyonist askerin esir alınışıyla ilgili olarak da şu bilgiyi verdi:

“20 Temmuz 2014 günü sabah saat 00:45’te Kassam Tugayları’na bağlı mücahitlerin Gazze’nin doğusunda gerçekleştirdikleri operasyonda 14 Siyonist asker ölürken, onlarcası da yaralandı. Bunlar arasında Golani Alayı Komutanı Ğassan Alyan da var. Operasyonda Shaul Aron da esir alındı. Aron 365 gündür Kassam’ın elinde esirdir.”

Aynı tarihte Kassam bölgeye sızmaya çalışan işgal askerlerine karşı kahramanca bir direniş gösteren mücahitlerin Siyonist asker Shaul Aron’u esir aldıklarını duyurmuştu.

fiem

Yorumlar