Abbas Güçleri Batı Yaka'da Siyonistlere Hizmet Ediyor

Siyonist işgal rejiminin Hamas’a bağlı bir hücreyi çökertmede Filistin Yönetimi'nin rolünden bir kez daha bahsedip takdir etmesi, Filistin Yönetimi'yle ona bağlı birimlerin bütün Filistin topraklarında direnişi bitirmek için düşmanla yaptıkları işbirliğinin boyutunu ve ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.  

Görüntülenme: 815 Tarih: 23 Temmuz 2015 12:51
Abbas Güçleri Batı Yaka'da Siyonistlere Hizmet Ediyor

Oslo İlkeler Antlaşması'nın imzalandığı 1993 yılında kurulan Filistin Yönetimi, geçen süre içinde düşmanla güvenlik işbirliği içinde bulundu, bazen direnişçileri caddelerde düşmana teslim etti, bazen cezaevinden alıp teslim etti.

Kendi halkını, bu halkın mücadelesini, topraklarının işgal altında oluşunu unutup düşmana hizmet eden, düşman adına direniş gösteren onurlu insanlara savaş açan Filistin Yönetimi'ne bağlı bu birimler Batı Yaka’da düşmana karşı eylem yapan hücreleri çökertmekte çok aktif rol oynadı. En son birkaç hafta önce işgal askerlerine karşı yapılan ve bir Siyonistin ölümü, üçünün de yaralanmasıyla sonuçlanan eylemin ip uçlarını kendisi işgalcinin eline vermişti. Bu güçler, eylemi yapanlara ulaşmak için Hamas mensuplarından onlarcasını tutukladı. 

Bütün bu baskı ve hummalı çalışmaların ardından hücreye ulaştığını duyuran Abbas güçleri, hücre üyelerinden ikisini tutukladığını iddia ederken, işgal güçleri de geri kalan iki kişiyi tutukladığını duyurdu.

fiem

Yorumlar