Kassam Tugayları Ele Geçirdiği Ganimetleri Sergiledi

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Siyonist işgal rejiminin geçen yıl Gazze’ye yönelik başlattığı savaşta Beyt Hanun bölgesinde işgal askerlerine hazırladığı pusuya düşen askerlerden ele geçirdiği askeri ganimetleri yayınladı.  

Görüntülenme: 1670 Tarih: 25 Temmuz 2015 16:24
Kassam Tugayları Ele Geçirdiği Ganimetleri Sergiledi

Filistin Enformasyon Merkezi’nin ulaştığı görüntülerde, Beyt Hanun bölgesinde El-Kassam Tugayları’nın çatışıp öldürdüğü Siyonist işgal askerlerin Gazze’ye girerken üzerlerinde bulundurdukları kimlik, silah, mühimmat görünüyor.

Görüntülerde ayrıca, askerlerin ceplerinde ve çantalarında El-Kassam Tugayları mücahitlerinin yerini gösteren haritalarla, kimlik bilgilerinin yazıldığı çelik levhalar da bulunuyor.

Savaştan bir yıl sonra mücahitlerin düşman askerlerine yönelik yaptığı eylemleri görüntüleriyle yayınlayan El-Kassam Tugayları, bir taraftan işgal rejimindeki liderlerin Siyonist topluma yalan söylediklerini kanıtlarken, diğer yandan savaşın ne kadar çetin ve ağır geçtiğini kanıtlıyor. Görüntüler bir kez daha El-Kassam Tugayları'nın verdiği rakamların ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.
 
Video için tıklayınız:

Yorumlar