Siyonist Belediye Filistinlileri Göçe Zorluyor

Kudüs'teki işgal belediyesine bağlı yıkım ekipleri bu sabah (28 Temmuz Salı) Silvan beldesi Aynu'l-Levze ve El-Ayn El-Fuga mahallelerinde bir oda ile iki depoyu ve bir dükkanı önceden haber vermeden yıktı.  

Görüntülenme: 912 Tarih: 28 Temmuz 2015 05:59
Siyonist Belediye Filistinlileri Göçe Zorluyor

İşgal belediyesi yıkım ekiplerinin El-Ayn El-Fuga Mahallesi'nde Iyad Yunus Muhammed El-Abbasi'ye ait bir oda ile iki depoyu ve Aynu'l-Levze Mahallesi'nde de Halil Muhammed El-Abbasi'ye ait bir dükkanı yıktığı ifade edildi.

Iyad El-Abbasi, sabah saatlerinde evinin yanında iş makinalarının sesini duyduğunu ve dışarıya çıktığında işgal güçlerinin evini kuşattığını ve işçilerin kapıları yıkmakla meşgul olduğunu gördüğünü söyledi.

Yıkım ekiplerinin odada ve depolarda bulunan eşyaları çıkarmasına izin vermediğini kaydeden El-Abbasi, işçilerin eşyaları kendileri çıkardığını ve daha sonra milli park alanı üzerinde inşa edildikleri bahanesiyle odayı ve depoları yıktıklarını ifade etti.

Kudüs kentinde yürütülen Yahudileştirme ve Filistinlileri tehcir faaliyetlerine dikkat çeken El-Abbasi, her şeye rağmen direnmeye ve Kudüs'te kalmaya devam edeceklerini bildirdi.

Halil Muhammed El-Abbasi "Ebu Firas" da işgal belediyesinin Aynu'l-Levze'deki halı dükkânını içindekileri çıkarmasına izin vermeden yıktığını söyledi.

fiem

Yorumlar