Eski Bakandan Filistin Yönetimine 5 Teklif

Filistin Esirler eski Bakanı Vasfi Kubha, Filistin Yönetimi'nden Siyonist çetelerin Filistinli bebek Ali Devabişe’yi yakarak katletmelerine 5 adımla tepki vermesini istedi.  

Görüntülenme: 853 Tarih: 01 Ağustos 2015 21:33
Eski Bakandan Filistin Yönetimine 5 Teklif

Eski Bakan Kubha konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan açıklamada Kubha, “Bu adımların başında direnişçileri takip etmeyi, onurlu insanları ifadeye çağırmayı, tutuklamaları ve soruşturmaları bırakıp işgal rejimiyle sürdürdüğü her türlü işbirliğe son verme geliyor” dedi.

Filistin Yönetimi'nden süreci dikkate alarak bütün siyasi tutukluları serbest bırakmasını, işgale karşı direniş hakkı bulunan Filistin halkıyla, bu halkın bağrından çıkan hareket ve örgütlere sıkıntı vermeye son vermesini, engellemek yerine onlara destek vermesini istedi.

Eski Bakan Kubha, saydığı adımların gayet basit ve uygulanabilir adımlar olduğuna dikkat çekerek, Filistin Yönetimi'nin kendisine bağlı kurum, kuruluş ve elli bini aşan askeri gücüyle bunları rahatlıkla yapabileceğini ifade etti.

Kendisi, evi, aracı ve ailesi defalarca saldırıya uğrayan Kubha’nın aracı bugün sabah erken saatlerde kimliği belirsiz şahıslar tarafından yakıldı.

fiem

Yorumlar