ABD'li Uzmandan İsrail Uyarısı

Amerikalı uzman Max İgan, 'Dünya için en büyük ve en ciddi tehdit İsrail' açıklamasında bulundu.  

Görüntülenme: 779 Tarih: 24 Ağustos 2015 06:17
ABD'li Uzmandan İsrail Uyarısı

Press TV'ye konuşan Amerikalı uzman Max İgan 'İran, nükleer müzakerelere katılmakla, barış yanlısı bir ülke olduğunu ispat etti ve bu barışçıl çalışmalarını devam ettirmek istiyor.' dedi.

"İsrail, dünyayı İran'ın küresel bir tehdit olduğuna inandırmaya çalışıyor" diyen Max İgan, "İsrail'in bu iddialarI doğru değil. Çünkü sinsi politikalarla düzenli olarak, İran'a karşı tehditler peşinde olan İsrail'in kendisidir. İsrail, nükleer anlaşmanın iptal edilmesini istiyor. Gerçek olan şu ki; dünya için en büyük ve en ciddi tehdit İsrail'dir." açıklamasında bulundu.

Max İgan, "İsrail, uluslararası hukuku ihlal eden ülkelerden birisidir. Uluslararası kanunlara önem vermiyor. İsrail politikaları, nihayetinde kendi zararına sonuçlanacak ve dünya her zamankinden daha çok İsrail'in gerçek yüzünü ve mahiyetini görecektir. İsrail, Amerika'nın kontrolünü elinde tutuyor gibi hareket etmekte. Amerika ise İsrail'in asıl destekçisi. Her halükarda insanlar, İsrail'in dünya barışının önündeki en ciddi tehlike olduğunu ve İsrail'in uluslararası hukuka aykırı olarak başka bir egemen ulusu tehdit ettiğini anladı." dedi.

on4haber

 

Yorumlar