Siyonist Rejim Vatandaşlarını Cinayet İşlemeye Teşvik Ediyor

İşgal rejimi medyası Devabişe ailesinin Yahudi yerleşimciler tarafından yakılarak şehit edilmesine timsah gözyaşları dökerken, işgal hükümetinin cinayeti gerçekleştirenlerin idari hapis cezasıyla cezalandırılmaları için yasa çıkardığını iddia ediyor.  

Görüntülenme: 1030 Tarih: 10 Eylul 2015 23:19
Siyonist Rejim Vatandaşlarını Cinayet İşlemeye Teşvik Ediyor

İşgal medyası, bir yandan da vahşi cinayeti işleyen yerleşimcilerin evlerinin yıkılması ve idam edilmeleri çağrıları yapıldığını bildiriyor.

Filistin Enformasyon Merkezi, Devabişe ailesinin evi yakıldığından bu yana işgal medyasında konuyla ilgili çıkan haberleri takip etti ve işgal medyasında bugüne kadar yayınlanan işgal liderlerine ait açıklamaların kınamanın ötesine geçmediğini tespit etti.

Rotes sitesi dün konuyla ilgili yayınladığı bir haberde, işgal rejimi savaş bakanı Moşe Yaalon'un "Devabişe ailesinin evini yakanları biliyoruz fakat istihbarat nedeniyle onları yakalamaktan kaçınıyoruz" dediğini aktardı.

İşgal rejimi televizyonu 10'uncu kanalı Muhammed Ebu Hudayr'ı diri diri yakarak şehit eden aynı kişilerin camileri ve kiliseleri kundakladıklarını, aynı kişilerin duvarlara ırkçı sloganlar yazdıklarını ve Filistinlilerin mülklerine el koyduklarını, hükümetin bu kişileri ve onları kimlerin finanse ettiğini bildiğini söyledi.

fiem

Yorumlar