Gasıp Rejimden Hamas'a Şantaj

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal-7 Televizyonunun verdiği habere göre, geçen yıl Gazze’de meydana gelen savaşta kaybolan ve Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın elinde olduğu tahmin edilen subayın babası, işgal rejiminin kayıp askerin geri getirilmesi için Hamas’ın karşısına elektrik sorununu koyduğunu ve bunu şantaj olarak kullandığını söyledi.  

Görüntülenme: 1186 Tarih: 16 Eylul 2015 01:27
Gasıp Rejimden  Hamas'a Şantaj

Kayıp subayın babasına dayanarak haberi veren Kanal-7 televizyonu, işgal rejiminin Hamas hareketinden Gazze’deki elektrik santrali için gereken yakıtın miktarını artırmaya karşılık askeri teslim etmesini istediğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan subayın annesinin ise Hamas hareketine “elektrik mi istiyorsunuz, o zaman bana oğlum Hedar’ı geri verin” dediği belirtildi.

Siyonist işgal rejimi, geçen sene meydana gelen savaşta Siyonist subay Hedar Golden’in öldüğünü ve cesedinin Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın elinde olduğunu iddia ederken, Kassam Tugayları bu konuya girmeden ve bir pazarlık yapmadan işgal rejiminin öncelikle Şalit esir takasıyla serbest kaldıktan sonra tekrar tutuklanan esirleri serbest bırakmasını şart koşuyor.

fiem

Yorumlar