Bu Belgesel Siyonistlerin Yalanlarını Ortaya Koyuyor (VİDEO)

Uluslararası siyonizm ve onun gayrimeşru bir şekilde Filistin toprakları üzerinde kurduğu işgal yönetimi yıllardan beri bu toprakların gerçek kimliğini değiştirmeye çalışıyor. 

Görüntülenme: 887 Tarih: 17 Eylul 2015 23:39
Bu Belgesel Siyonistlerin Yalanlarını Ortaya Koyuyor (VİDEO)

Çünkü bu toprakların kimliği ve üzerindeki kültürel miras siyonizmin ve onu temsil eden gayrimeşru işgalin iddialarına delil teşkil etmiyor. O yüzden asıl kendilerine ait mirasın toprağın üstünde değil altında olduğu iddiasına yapışıyorlar. Bu iddialarında kendilerini haklı çıkarabilmek için ellerindeki Tevrat'ta yer alan bazı ibareleri kendi iddialarına delil teşkil edecek şekilde anlamlandırmaya çalışıyorlar.

Bir yandan da asıl kendilerine ait mirasın toprağın üstünde değil altında olduğunu ispat edebilmek için yıllardan beri kazılar yapıyorlar. Bu amaçla Mescidi Aksa'nın da yıllardan beri altını oyuyorlar. Çünkü Mescidi Aksa'nın kendi atalarına ait olduğunu iddia ettikleri Siyon mabedinin yıkıntıları üstüne inşa edildiği iddiasındalar. Bölgeye gelen tüm turistlere yaptıkları rehberliklerde de sürekli bu iddialarını aktarıyorlar.

Fakat şimdiye kadar yaptıkları onca kazı sonucunda iddialarını ispat edecek, Tevrat'tan yağın içinden kıl çekercesine bulup çıkardıkları ibarelere verdikleri anlamları doğrulayacak bir at nalı bile çıkmadı.

İşgalcilerin Mescidi Aksa'nın, Kudüs'ün ve Filistin'in İslâmi kimliğini tahrif etme amacıyla yaptıkları siyonist çalışmaları belgelemek amacıyla "Hammamu'l-Ayn: El-İrsu'l-Mevhûm" yani "Göz Boyama: Hayali Miras" adı verilen bir belgesel film çıkarıldı. Filmde işgalci siyonistlerin bu hayali mirasla ilgili tutarsız iddialarını ispat için Kudüs'ün tarihi üzerinde yaptığı tahrifat anlatılıyor.
 

fiem

 

Yorumlar