Siyonist Güçlerin Yaraladığı Filistinli Kız Şehit Oldu

Filistin hastane kaynakları, bu sabah (22 Eylül Salı) El-Halil kent merkezindeki El-Konteynır kontrol noktasında işgal güçlerinin açtığı ateşle yaralanan 19 yaşındaki Filistinli genç kız Hudeyl El-Heşlemun'un şehit olduğunu bildirdi.  

Görüntülenme: 828 Tarih: 22 Eylul 2015 15:58
Siyonist Güçlerin Yaraladığı Filistinli Kız Şehit Oldu

İşgal güçleri, bu sabah El-Heşlemun'a Er-Ramide Mahallesi'ne giden askeri kontrol noktası yakınlarında, Eş-Şuheda Caddesi girişinde ateş açmıştı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine konuşan görgü tanıkları, işgal askerlerinin genç kıza ateş açtığını ve yaralanan genç kızın yere düştüğünü, uzun süre yerde kalan yaralı genç kızın çok miktarda kan kaybettiğini ve işgal güçlerinin genç kızın yanına kimseyi yaklaştırmadığını söyledi.

Görgü tanıkları, uzun süre sonra işgal rejimine ait bir ambulansın gelerek yaralı genç kızı alıp 1948'de işgal edilen Filistin topraklarında bulunan bir hastaneye götürdüğünü bildirdi.

Filistinli genç kız Hudeyl El-Heşlemun'un bir öğrenci arkadaşıyla birlikte okuluna gitmekte olduğu sırada işgal askerlerinin üzerine ateş açması sonucu yaralandığı belirtilirken, işgal rejimi medya kaynakları Filistinli genç kızın El-Halil kentinde işgal askeri bıçaklama girişiminde bulunduğunu iddia etti.

fiem

Yorumlar