Raid Salah'tan İşgalci İsrail'e Net Mesaj:''Tehditleriniz Bizi Yıldıramaz.''

1948'de işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket'in lideri Şeyh Raid Salah, işgal yönetiminin İslami Hareket liderlerine ve Mescid-i Aksa savunucularına yönelttiği son tehditlerin kendilerini korkutamayacağını söyledi.  

Görüntülenme: 1052 Tarih: 29 Eylul 2015 05:12
Raid Salah'tan İşgalci İsrail'e Net Mesaj:''Tehditleriniz Bizi Yıldıramaz.''

Şeyh Raid Salah, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa'yı savundukları için işgalcilerin savurduğu hiçbir tehdidin kendilerine boyun eğdiremeyeceğini belirterek, Mescid-i Aksa'nın yardım çağrısına olumlu cevap vererek ribat görevini yerine getirmeye devam edeceklerini bildirdi.

Mescid-i Aksa'nın zaman ve mekan bakımından bölünmesine engel olmak için işgalcilere karşı durmak gerektiğini ifade eden Şeyh Raid Salah, işgal rejiminin bir gün sözde heykeli inşa edeceği hayalini de kuruntu olarak nitelendirdi.

İşgal yönetiminin Mescid-i Aksa'yı savunanlara ve İslami Hareket liderlerine yönelik baskılarını artırma tehditlerini de değerlendiren Şeyh Raid Salah, İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'in "Hamas, İslami Hareket ve Şeyh Raid Salah Kudüs ve çevresindeki terörün kaynağı" dediğini hatırlattı.

Şeyh Raid Salah, işgalcilerin Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa'yı savunan onlarca müesseseyi kapatma tehdidinde bulunduklarını söyledi.

fiem

Yorumlar