Eliat Kentinde Bıçaklama Eylemi

Siyonist medya kaynakları, kimliği bilinmeyen Filistinli maskeli kişilerin dün gece işgal altındaki Filistin topraklarının güneyindeki Eilat kentinde bir Yahudi yerleşimciyi bıçakladıktan sonra kaçmayı başardıklarını söyledi.  

Görüntülenme: 994 Tarih: 05 Ekim 2015 08:29
Eliat Kentinde Bıçaklama Eylemi

İşgal polisi eylemin ardından bölgeye çok sayıda polis gönderirken görgü tanıkları eylemi gerçekleştirenlerin Yahudi yerleşimciyi bıçaklarken "Allahu ekber" diye bağırdıklarını ve daha sonra olay yerinden kaçtıklarını ifade etti.

İşgal rejimi hastane kaynakları, Filistinli direnişçiler tarafından bıçaklanan yaralı yerleşimcinin durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Son günlerde Batı Yaka ve Kudüs'te gerçekleştirilen direniş eylemlerinde artış görülürken, önceki gece işgal ordusunda haham olarak görev yapan iki Siyonist, Batı Yaka sakinlerinden Mühenned Halebi isimli gencin gerçekleştirdiği bıçaklama ve ateş açma eyleminde hayatını kaybetti.

Batı Yaka'nın kuzeyindeki Nablus kentinde de geçen hafta Perşembe günü akşamı biri işgal subayı iki yerleşimci Filistinli direnişçilerin açtığı ateş sonucu ölmüştü.

fiem

Yorumlar