Knesset’in Arap üyesi Talib Ebu Arar:'' İşgal Hükümeti Filistinlilere Kudurmuşcasına Saldırıyor.''

Siyonist işgal rejimi parlamentosu Knesset’in Arap üyesi Talib Ebu Arar, uluslararası camiadan Siyonist işgal polisi ve ırkçı çetelerin saldırılarına maruz kalan Filistin halkını korumasını talep etti.  

Görüntülenme: 1515 Tarih: 20 Ekim 2015 05:33
Knesset’in Arap üyesi Talib Ebu Arar:'' İşgal Hükümeti Filistinlilere Kudurmuşcasına Saldırıyor.''

Ebu Arar, işgal güçlerinin işgal altındaki Filistin topraklarının kuzey kesiminde bulunan El-Afule Yerleşkesi'nde bulunduğu sırada işgal güçleri tarafından elinde bıçak olduğu için öldürdükleri Filistinli genç kız İsra Abid (29)’in, işgalcinin öldürmeyi meşrulaştırmak için uydurduğu bilginin aksine işgal rejimi üniversitelerinde okuyan bir öğrenci olduğunu ve kızın başörtüsünü çıkarmaması üzerine vurulduğunu söyledi.

Abid’in vurulmasından olduğu kadar işgal altındaki Filistin topraklarında yapılan cinayetlerden de işgal hükümetinin sorumlu olduğunu belirten Arap vekil, “İşgal hükümeti bocalıyor. Bunun neticesinde genelde bütün Filistinlilere, özelde ise 1948 yılında işgal edilmiş Filistin topraklarındaki Filistinlilere kudurmuşcasına saldırıyor” dedi.

Siyonist Başbakan Netanyahu'nun çağrısından sonra birçok belediye başkanının Siyonistleri silah edinmeye teşvik etmelerinin Filistinlileri hedef haline getirdiğini hatırlatan Ebu Arar, Filistinliler güven ve huzuru bulmadıkça Siyonistlerin de asla bulamayacaklarını ifade etti.

fiem

Yorumlar