Tel Aviv ve El Halil'de Gerçekleştirilen Eylemlerde 4 Siyonist Öldürüldü

Tel Aviv kentinde bu akşam (19 Kasım Perşembe) gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde iki Yahudi yerleşimci öldü ve üç yerleşimci de yaralandı. Yaralı yerleşimcilerin durumlarının ağır olduğu ifade edildi.  

Görüntülenme: 1082 Tarih: 19 Kasım 2015 23:14
Tel Aviv ve El Halil'de Gerçekleştirilen Eylemlerde 4 Siyonist Öldürüldü

Eylemi gerçekleştiren direnişçilerden biri de ağır yaralanırken işgal güçlerinin diğer direnişçinin peşine düştüğü bildirildi.

İşgal televizyonu 2'inci kanalı iki Filistinlinin gerçekleştirdiği bıçaklama eyleminde bir yerleşimcinin öldüğünü ve dört yerleşimcinin de ağır yaralandığını söyledi. Eylemden bir süre sonra yaralı yerleşimcilerden birinin daha hayatını kaybettiği açıklandı.

İşgal rejimi kaynakları, Filistinli eylemcilerin bıçaklama eylemini Tel Aviv'deki Panorama binasında gerçekleştirdiğini, eylemcilerden birinin kaçmayı başardığını, diğerinin ise ele geçirildiğini belirtti.

İşgal rejimi televizyonu 10'uncu kanalı yaralılardan birinin yarasının ağır, birininkinin de orta derecede olduğunu, yakalanan eylemcinin de ağır yaralı olduğunu söyledi.

Eylemin Tel Aviv'in güneyinde meydana geldiği ve bölgeye çok sayıda işgal askerinin ve polisinin sevk edildiği bildirildi. 

fiem

Yorumlar