Siyonist İsrail Dubai’de Temsilcilik Açıyor

Siyonist işgal rejiminde yayınlanan Haaretz gazetesi bugün verdiği haberde, işgal rejiminin Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde diplomatik temsilcilik açmak için yaptığı çalışmaların sonuna geldiğini yazdı.  

Görüntülenme: 886 Tarih: 27 Kasım 2015 10:07
Siyonist İsrail Dubai’de Temsilcilik Açıyor

Gazete verdiği haberde açılışın birkaç hafta içinde yapılacağına dikkat çekerek, Birleşmiş Milletler Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı (IRENA)’nın konsey toplantısına katılmak için Dubai’ye giden Dışişleri Bakanlığı Müdürü Dore Gold’un ziyareti çerçevesinde BAE yetkilileriyle görüştüğünü, temsilciliğin açılması için yapılan çalışmaları değerlendirdiğini ve bu konuda işin sonuna gelindiğini yazdı.

Gazete işgal rejiminin yeni temsilcilik için Rami Hatan’ı atadığını ve Hatan’ın yakında Dubai’ye geçmesinin beklendiğini belirtti.

Gazeteye konuşan İsrailli kaynaklar, Birleşmiş Milletler Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı’nın bulunduğu bir ülkede temsilcilik düzeyinde bulunacak tek ülke olacaklarına dikkat çekerek, bu durumun İsrail’in açık bir şekilde çalışmalarını yürütmesine olanak sağlayacağını ifade ettiler.

Yorumlar