Siyonist Askerler Kassam Tugaylarının Yerleştirdiği Mayınları Buldu

Siyonist işgal ordusu birkaç gün önce El-Kassam Tugayları'nın Gazze’nin güney kesiminde yer alan Han Yunus şehrinin doğu sınırına yerleştirdiği mayınlar ve bu mayınlardan askerlerin nasıl kurtulduklarıyla ilgili bilgi verdi.  

Görüntülenme: 1811 Tarih: 19 Aralık 2015 03:44
Siyonist Askerler Kassam Tugaylarının Yerleştirdiği Mayınları Buldu

İşgal rejiminde yayın yapan 0404 sitesinin askeri kaynaklara dayanarak verdiği habere göre, Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın sınır bölgesine yerleştirdiği birçok mayınla yapmak istediği büyük bir operasyon son anda fark edildi.

Site verdiği haberin devamında, bir aracın geçişi sırasında patlayan mayının, diğer mayınların ortaya çıkmasına neden olduğunu, mayınların gün yüzüne çıkmasıyla El-Kassam Tugayları’nın hazırladığı büyük tuzağın da deşifre olduğunu ifade etti.

İşgal ordusu ise Golani Alayı 51’inci tabura bağlı devriye aracının mayına basmasıyla askerlerin çevrede mayın tarlasını keşfettiklerini, direnişçilerin bununla ilk patlamayla yardıma gelecek askerlere yönelik büyük bir eylem için birçok mayını patlamaya hazır şekilde çevreye yerleştirdiklerini kaydetti.

Birkaç gün önce Gazze sınırında işgal devriye aracı mayına basmış, mayının patlaması sonucu araçta hasar meydana gelirken can kaybı olmamıştı. 

fiem

Yorumlar