Siyonist Katiller Batı Yaka'da Evleri Bastı

İşgal güçleri bu sabah (22 Aralık Salı) erken saatlerde Batı Yaka'nın birçok bölgesinde baskınlar gerçekleştirerek evlerde arama yaptı.  

Görüntülenme: 937 Tarih: 22 Aralık 2015 23:57
Siyonist Katiller Batı Yaka'da Evleri Bastı

Dün gece Havara askeri kontrol noktası yakınlarında bir grup işgal askerine ateş açılmasının ardından işgal güçleri Nablus kentine ve köylerine baskın düzenledi. Baskınların güneydeki Madma ve doğudaki Salim köylerinde yoğunlaştığı ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, işgal askerlerine ateş açılmasının hemen ardından işgal güçleri bölgede arama başlattı ve Kudüs Caddesi'nde birçok dükkâna baskın düzenleyerek güvenlik kameralarının kayıtlarına el koydu.

İşgal güçlerinin Madma köyünde de birçok eve baskın düzenleyerek arama yaptığı ve eşyalara zarar verdiği, ev sahiplerinin laptoplarına ve cep telefonlarına el koyduğu belirtildi.

İşgal güçlerinin aynı köyde Ahmed Nassar isimli genci evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı, Salim köyünde de birçok eve baskın düzenleyerek arama yaptığı ifade edildi.

Selfit vilayetinde işgal güçleri bölgeye baskın düzenleyen Yahudi yerleşimcileri korumak amacıyla geniş güvenlik önlemleri aldı.

El-Halil vilayetinde de işgal güçleri çeşitli bölgelere düzenledikleri baskınlar sırasında üç Filistinliyi gözaltına aldı.

fiem

Yorumlar