Şehit İzzettin El Kassam Tugayları, ''Gölge Birimi'nin Görüntülerini Yayınladı(VİDEO)

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, esir alınan işgalcileri korumakla görevli gizli güvenlik birimi "Gölge Birimi" ile ilgili görüntüler yayınladı.  

Görüntülenme: 4364 Tarih: 04 Ocak 2016 15:25
Şehit İzzettin El Kassam Tugayları, ''Gölge Birimi'nin Görüntülerini Yayınladı(VİDEO)

El-Kassam Tugayları'nın yayınladığı görüntülerde, Gazze Şeridi'nde yaklaşık beş yıl esir tutulan işgal askeri Gilad Şalit'in mücahitlerle birlikte piknik yaptığı görülüyor.

Görüntülerin, Şalit'in yerini tespit etmekte başarısız olan işgal istihbaratına ağır bir darbe niteliği taşıdığı ifade edildi.

"Gölge Birimi" hakkındaki bilgilerin ve görüntülerin El-Kassam Tugayları Genel Komutanı Muhammed Ed-Dayf "Ebu Halid"in izniyle yayınlandığını açıklayan El-Kassam Tugayları, söz konusu birliğin 10 yıl önce kurulduğunu, subaylarının ve askerlerinin özel olarak seçilip yetiştirildiğini bildirdi.

El-Kassam Tugayları, "Gölge Birimi"nin görevlerinin başında esir alınan işgalcileri korumak ve işgal güçlerinin onlara erişmesine engel olmak geldiğini belirterek, birlik üyesi askerlerin ve subayların esirlere gayet iyi davrandıklarına dikkat çekti.

Yayınlanan görüntülerde ayrıca esir işgal askeri Gilad Şalit'in televizyon seyrettiği, piknikte mangal yaptığı ve El-Kassam Tugayları mücahitleriyle birlikte yemek yediği de görülüyor.
 
 

FİEM

Yorumlar