Kudüs'teki Bıçaklama Eyleminde Bir Siyonist Yaralandı

İşgal altındaki Kudüs kentinde dün akşam (3 Ocak Pazar) gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde bir Yahudi yerleşimcinin ağır yaralandığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 1414 Tarih: 04 Ocak 2016 19:03
Kudüs'teki Bıçaklama Eyleminde Bir Siyonist Yaralandı

İşgal rejimi medya kaynakları, Yahudi yerleşimcinin Filistinli bir genç tarafından gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda oldukça ağır yaralandığını ve Kudüs'teki Cebel El-Mukebber arazisi üzerinde kurulu Armon HaNatziv Yahudi Yerleşkesi sakinlerinden olduğunu açıkladı.

Kaynaklar ayrıca Filistinli gencin eylemin ardından Sur Bahir köyü istikametine kaçmayı başardığını ve işgal güçlerinin Filistinli eylemciyi yakalamak için köyü kuşattığını bildirdi.

Öte yandan, dün akşam El-Halil'de gerçekleştirilen keskin nişancı eyleminde bir işgal askerinin yaralandığı kaydedildi. Söz konusu eylemden birkaç saat önce gerçekleştirilen bir başka keskin nişancı eyleminde de işgalci bir kadın asker yaralanmıştı.

Yediot Ahranot gazetesi internet sitesinde konuyla ilgili yayınladığı haberde Suddetu'l-Fahs bölgesinde bir işgal askerinin Filistinli bir keskin nişancının açtığı ateşle yaralandığını, ilk yardım ekiplerinin bölgeye akın ettiğini ve işgal güçlerinin eylemciyi yakalamak amacıyla operasyon başlattığını yazdı.

fiem

Yorumlar