Siyonistlerin Mezarlıklara Bile Tahammülü Yok

İşgal altındaki Filistin topraklarına yerleştirilen ve her biri Filistin halkına ve değerlerine karşı birer canavar haline gelen Yahudi yerleşimcilerden bir grup bugün 1948 yılında işgal edilmiş Filistin topraklarındaki En-Nasıra şehrinin El-Latin Mezarlığına baskın yapıp, bazı mezar taşlarını kırdılar ve duvarlarına da ırkçı sloganlar yazdılar.  

Görüntülenme: 945 Tarih: 23 Ocak 2016 18:00
Siyonistlerin Mezarlıklara Bile Tahammülü Yok

İşgal polisi En-Nasıra’daki Hıristiyan mezarlığına yapılan bu çirkin saldırı hakkında soruşturma başlattığını iddia etti.

Hatırlanacağı üzere Filistinlilere ve onların değerlerine zarar vermek için kurulan Bedel Ödetme çetesinin üyeleri daha önce işgal altındaki Kudüs’te Müslümanlara ait cami, türbe ve mezarlıklara saldırıp duvarlarına ırkçı sloganlar yazdıkları gibi, Hıristiyanlara ait kilise, türbe ve mezarlıklara saldırdılar. En son Kudüs’teki Seyidde Azra Kilisesiyle Beyt Cemal Kilisesindeki mezarlara saldırıp, kilise duvarlarına Hz. İsa ve Hıristiyanlar aleyhinde ırkçı sloganlar yazmıştılar.

Bedel Ödetme çetesi gibi ırkçı ve terör örgütleri, Müslümanlar gibi Hıristiyanların da işgal altındaki Filistin topraklarından çıkarılmasını ve kiliselerin de yakılmasını savunuyorlar.

fiem

Yorumlar