İşgalci Siyonist Güçler Kudüs'te Bir Genci Gözaltına Aldı

İşgal güçleri dün akşam Kudüs kentinin kuzeyindeki Kalendiya askeri kontrol noktasında Filistinli bir genci bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına aldı.  

Görüntülenme: 1341 Tarih: 28 Ocak 2016 21:04
İşgalci Siyonist  Güçler Kudüs'te Bir Genci Gözaltına Aldı

İşgal rejimi gazetelerinden Maariv, internet sitesinde konuyla ilgili yayınladığı haberde, işgal askerinin Kalendiya'dan gelen bir otobüste bulunan Filistinli bir gençten şüphelendiğini ve kimliğini göstermesini istediğini, bunun üzerine gencin bıçak çıkararak işgal askerini bıçaklamaya çalıştığını ve işgal güçlerince gözaltına alındığını iddia etti.

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen 0404 haber sitesi, Filistinli bir gencin Kalendiya askeri kontrol noktasında işgal askerlerini bıçaklamak istediğini ve kontrol noktasında bulunan işgal güçlerince gözaltına alındığını söyledi.

İşgal rejiminden yayın yapan haber siteleri, gözaltına alınan gencin Nablus kenti sakinlerinden ve 17 yaşında olduğunu bildirdi.

Kudüs İntifadası'nın başladığı Ekim ayından bu yana işgal güçleri kontrol noktalarında Filistinli birçok genç erkek ve kadını bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla yargısız infaz ederek şehit etti veya gözaltına aldı.

fiem

Yorumlar