Kudüs'te Şehadet Eylemi

Dün öğleden sonra işgal altındaki Kudüs’te gerçekleştirilen eylemde bir Siyonistin yaralandığı, eylemi yapan kişinin ise kaçtığı belirtildi.  

Görüntülenme: 1521 Tarih: 12 Mart 2016 17:19
Kudüs'te Şehadet Eylemi

Siyonist işgal rejimi askeri kaynaklarına yakınlığıyla bilinen 0404 sitesi verdiği haberde, Kudüs’ün Eski Belde bölgesinin caddelerinden birinde meydana gelen bıçaklı eylemde bir Siyonistin yaralandığını, eylemi yapan kişinin ise kaçmayı başardığını duyurdu.

Eylemden sonra bölgeye gelen çok sayıda asker ve polis geniş çaplı aramalara başlarken, yaralanan kişi de hastaneye kaldırıldı.

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal-10 televizyonu ise, eylemi yapan kişinin kaçmayı başardığını ancak daha sonra tutuklandığını ifade etti.

Kanal-10 televizyonunun verdiği habere göre eylemi Nablus’un güneyinde yer alan Kublan köyünden 19 yaşındaki Enes Kasım Ekra gerçekleştirdi. Tutuklanan Enes sorgu için götürülürken, eylemde kullandığı bıçak da aramaların ardından bulundu.

Diğer taraftan eylemden sonra Eski Belde caddelerini kapatan işgal güçlerinin bölgede bulunan Filistinlilere saldırdığı, bazılarını da darp ettiği belirtildi.

fiem

Yorumlar