Siyonist Rejim Askerleri Batı Yaka ve Kudüs'te Evlere Baskın Düzenledi

İşgal güçleri bu sabah (24 Nisan Pazar) erken saatlerde Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerinde evlere baskın düzenleyerek birçok genci gözaltına aldı.  

Görüntülenme: 1372 Tarih: 24 Nisan 2016 12:17
Siyonist Rejim Askerleri Batı Yaka ve Kudüs'te Evlere Baskın Düzenledi

İşgal güçlerinin dün akşamdan bu sabaha kadar Kudüs, Beytlahim ve Kalkiliya vilayetlerinde altı kişiyi gözaltına aldığı ifade edildi.

İşgal güçlerinin Kalkiliya kentinin doğusundaki Azun ve Bagatu'l-Hatab beldelerine baskın düzenlediği, Kalkiliya kentinin çeşitli mahallelerine düzenlediği baskınlarda da bir genci gözaltına aldığı bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre işgal ordusu Bagatu'l-Hatab beldesine sabah erken saatlerde baskın düzenleyerek Muhammed Mervan El-Bergusi isimli genci gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin Beytlahim'de de Beyt Ficar beldesine baskın düzenlediği, birçok evde arama yaptığı, belde sakinlerinden bazı gençleri gözaltına aldığı öğrenildi.

İşgal güçlerinin Silvan beldesi Batnu'l-Heva Mahallesi'nde ses bombası atması sonucu bir gencin bombanın şarapneliyle yaralandığı ifade edildi.

Filistinli Esir Kulübü, işgal güçlerinin bu sabah Mescid-i Aksa'da kimlikleri henüz öğrenilemeyen iki genci gözaltına aldığını, Cuma ve Cumartesi günleri içinde toplam 27 Filistinliyi gözaltına aldığını bildirdi.

fiem

Yorumlar