Kudüs'te Bıçaklama Eylemi

Siyonist İsrail polisinin verdiği bilgiye göre, işgal altındaki Kudüs şehrinin Cebelu’l-Mukebber mahallesinde polis merkezine yakın bölgede meydana gelen bıçaklı eylemde 2 Yahudi yerleşimci yaralandı.  

Görüntülenme: 1555 Tarih: 10 Mayıs 2016 14:53
Kudüs'te Bıçaklama Eylemi

İşgal polisi sözcüsü Luba Samri, bugün (10 Mayıs Salı) sabah Kudüs’ün Cebelu’l Mukebber mahallesine yakın Armon Hanatziv Yahudi yerleşkesinde Filistinli bıçaklı eylemcilerin saldırısına uğrayan 5 yerleşimciden 2’sinin yaralandığını duyurdu.

Samri, açıklamada bıçaklı eylem sonucu yaralanan iki kişinin alığı yaraların orta derece olduğunu belirterek, bölgeye gelen çok sayıda asker ve polisin eylemi yapan Filistinlileri yakalamak için geniş çaplı operasyonlara başladığını ifade etti.

Kudüs ve Mescidi Aksa için başkaldıran Filistinli gençlerin işgal askerleriyle Yahudi yerleşimcilere yönelik yaptıkları bıçaklı eylemlerde şimdiye kadar 30’dan gazla Siyonist hayatını kaybetti, yüzlercesi yaralandı ve binlercesi de depresyona girdi.

Bıçaklı eylemleri durdurmakta aciz kalan işgal güçleri, Filistinli gençleri çeşitli bahanelerle tutukluyor, zindana atıyor veya sokak ortasında katlediyor.

fiem

Yorumlar