Siyonistler Kudüs'ü Adım Adım İşgal Ediyor

Siyonist İşgalciler, Kudüs'ü tamamen ele geçirmek için Müslümanlara ait bölgelerden (çoğu zorla olmak üzere) yeni evler alarak buralara Yahudileri yerleştiriyor.  

Görüntülenme: 1422 Tarih: 10 Mayıs 2016 20:00
Siyonistler Kudüs'ü Adım Adım İşgal Ediyor

Siyonist İşgalciler, Kudüs'ü tamamen ele geçirmek için Müslümanlara ait bölgelerden (çoğu zorla olmak üzere) yeni evler alarak buralara Yahudileri yerleştiriyor.  

İşgal edilmiş Filistin topraklarında Yahudi yerleşimcilere ev sağlayan siyonist bir kuruluş  Kudüs'ün Müslümanlara ait bölgesinde bir apartman daha satın aldı. Yahudi kuruluş yakın zamanda bu bölgede 6 apartman daha satın almıştı. 
 
Geçtiğimiz yıl, Araplara ait bölgelerde Yahudilere yerleşim yeri bulan "Ateret Cohanim" isimli işgalci kuruluş Silwan da ve Kudüs'ün Müslüman bölgelerindeki yerleşim çalışmalarını durdurduğunu açıklamıştı. Ancak işgal kuruluşunun hedefinde bu kez Nablus ve Herod Kapıları arasındaki Müslüman bölgesi El-Sadia var. Bölgede yaşayan Filistinliler buraya yeni yerleşimcilerin geldiğini, birçok Yahudiyi evlere anahtarlarla girerken gördüklerini ifade ettiler.

Radikal Siyonist Shmuel Eliyahu'dan evlere ziyaret
 
Siyonistlere ait İsrail Radyo 7 Kanalının verdiği habere göre, Arap karşıtlığıyla bilinen Safid baş hahamı radikal siyonist Shmuel Eliyahu'nun bölgeye gelerek yerleşimcilerin bulunduğu binayı ziyaret ettiğini aktarıldı.

İşgal mahkemesi Filistinli aileyi evinden çıkardı
 
Yaklaşı bir hafta önce Müslüman Mahallesi'nde yaşayan bir başka aile de işgalci kuruluş Ateret Cohanim tarafından evinden tahliye edilmiş daha sonra bölge mahkamesine açtıkları itiraz davasını da kaybetmişti. Siyonist mahkeme ailenin itirazını reddetmiş ve evi boşaltmak zorunda olduklarını belirtmişti. 

Müslüman mahallesinde 20 tane apartmanları bulunuyor
 
Haaretz'in verdiği haberde; Kudüs'ün Müslüman mahallelerinde şuan yaklaşık 1,000 civarı Yahudi yerleşimci bulunduğu ve bunların yarısının Yeşiva öğrencilerinden oluştuğu iddia edildi. Ancak gerçek rakamın bunun çok üzerinde olduğu biliniyor. Bu mahallelere yerleştirilen Yahudi öğrencilerin büyük çoğunluğunun ise Ateret Cohanim kuruluşuyla bağları bulunduğu biliniyor. Siyonist kuruluşun Müslüman mahallesinde elinde 20 civarı apartman bulunuyor. 
 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar