Fetih Hareketi Uyardı:"Mescid-i Aksa Sessiz Bir Savaşla Karşı Karşıya"

Fetih Hareketi Kudüs dosyası sorumlusu Hatem Abdulkadir, işgal rejiminin Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerinin daha da ileriye gidebileceği uyarısında bulunarak, işgal rejiminin bu yöndeki eğilimini ateşle oynamak olarak nitelendirdi.  

Görüntülenme: 1554 Tarih: 14 Haziran 2016 02:31
Fetih Hareketi Uyardı:

Fetih lideri, "İşgal güçlerinin geçmişten ders alması ve ateşe körükle gitmekten vazgeçmesi gerekir" dedi.

Hatem Abdulkadir, bugün (13 Haziran Pazartesi) konuyla ilgili yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan bildiride, işgal rejiminin özellikle Ramazan ayının başından bu yana Mescid-i Aksa'ya yönelik uygulamalarının tehlikeli bir saldırı ve açıkça ilan edilmemiş sessiz bir savaş olduğunu söyledi.

İşgal polisinin Ramazan ayının başından bu yana her gün Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemesine izin verdiği Yahudi yerleşimci sayısını artırdığına dikkat çeken Abdulkadir, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyen yerleşimcilerin işgal güçlerinin himayesinde ayin girişiminde ve kışkırtıcı davranışlarda bulunduklarını ifade etti.

Abdulkadir, işgal polisinin Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'daki ihlallerine göz yumduğunu belirterek, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyen artık sadece fanatik Yahudiler olmadığını, işgal toplumunun her kesiminden insanların baskınlara katıldığını bildirdi.

fiem

Yorumlar