DÜNYA KUDÜS GÜNÜ ARİFESİNDE MÜSLÜMAN GENÇLER KUDÜS'Ü KONUŞUYOR ( DAVET )

Erdemli Gençlik Hareketi olarak “Müslüman Gençler Kudüs’ü Konuşuyor” adlı paneli İstanbul’dan Birliktelik Hareketi, Bursa’dan Anadolu Gençlik Derneği ve Afyon’dan Kudüs Gençliği Dergisi’nin katılımıyla gerçekleştiriyoruz. 24 Haziran 2016 Cuma günü saat 19:00’da başlayacak olan panel “Uzunoğlu Düğün Salonun’da” yapılacak. 

Görüntülenme: 2224 Tarih: 21 Haziran 2016 22:28
DÜNYA KUDÜS GÜNÜ ARİFESİNDE MÜSLÜMAN GENÇLER KUDÜS'Ü KONUŞUYOR ( DAVET )

Mübarek Ramazan ayında ve 3. İntifada’nın devam ettiği bir zaman dünyanın pek çok yerinde yine “Kudüs Günü” programları, yürüyüşleri ve konferansları düzenleniyor. Bizlerde içinde yaşadığımız coğrafyada ben merkezci rüzgarlara ve şeytanın iğvalarına kapılmaktan Allah’a sığınarak ümmetin parçası olma bilincimizi ayakta tutmak ve bu bilinç çerçevesinde neler yapılabileceğini konuşmak istiyoruz.

Kudüs Günü münasebetiyle düzenlediğimiz panelde “Kudüs’ün Önemi”, “Kudüs ve Vahdet”, “Direniş” ve “Küresel Siyonizm” başlıkları tartışılacak. Panel, moderatörün sunumu ile başlayacak ve Erdemli Gençlik Hareketi, Anadolu Gençlik Derneği, Birliktelik Hareketi ve Kudüs Gençliği Dergisinden katılımcıların 15′er dakikalık sunumları ile devam edecek.

Program iftarlıdır, tüm kardeşlerimizi bekliyoruz.

…………………………………………………………………………………………

Panel: “Müslüman Gençler Kudüs’ü Konuşuyor”

Tarih:  24 Haziran 2016

Saat: 19.00

Yer: Uzunoğlu Düğün Salonu(Bursa Büyükşehir Belediyesinin yanında, Uzunoğlu İş Merkezinde, Ankara yolu Yeni Hal kavşağının yanı)

Erdemli Gençlik Hareketi

kuds

Yorumlar