Siyonist Rejim Kudüs Günü'nde Siber Saldırıdan Korkuyor

Siyonist rejim güvenlik birimleri, özellikle siber sahada İsrail’e dönük olarak gerçekleştirilen saldırıların her geçen yıl Kudüs Günü’nün yaklaşmasıyla artış gösterdiğini ifade ediyorlar. 

Görüntülenme: 1713 Tarih: 26 Haziran 2016 23:04
Siyonist Rejim Kudüs Günü'nde Siber Saldırıdan Korkuyor

Ramazan ayının son Cuması, İran İslam İnkılabı’nın rahmetli önderi Ayetullah İmam Humeyni tarafından Filistin davasına destek olmak isteyenlerin bir araya gelmesini sağlamak için Uluslararası Dünya Kudüs Günü ilan edilmiş ve her yıl Kudüs Günü olarak kutlanmıştır.

Bu yıl yaklaşan Kudüs Günü etkinlikleri kapsamında İran Kudüs Merkezi ve İslami İntifada Koordinasyon Konseyi başkanı Ramazan Şerif bir basın toplantısı düzenlendi.

Her yıl Siyonist rejimin işlediği katliamların Kudüs Günü’nde dünya Müslümanları ve vicdanlı insanları tarafından yoğun bir şekilde gündem edildiğini ifade eden Şerif, Kudüs Günü’nde tüm dünyada düzenlenen Filistin ile dayanışma gösterilerinin Filistin davasını diri tutma noktasında önemli bir görevi ifa ettiğini vurguladı.

Siyonist rejim güvenlik birimleri ise Filistin yanlısı hackerlar tarafından çok yoğun şekilde tehdit aldıklarını ve önümüzdeki Cuma günü için “kırmızı alarm” durumuna geçtiklerini ifade ettiler.

Siyonist rejimin G8 ve askeri siber savunma birimlerinin İsrail karşıtı 7 Nisan, Özgür Kudüs ve İslami Direniş adlı siber gruplar tarafından hedef alınacağına ilişkin kapsamlı bir rapor hazırladıkları bildiriliyor. Siyonist rejime ait resmi internet sitelerinin bu gibi gruplar tarafından defalarca hedef alındığı ve siber sahada İsrail’in büyük darbeler yediği biliniyor.

Öte yandan Filistin İslami Cihad hareketi temsilcilerinden Nasır Ebu Şerif, Kudüs’ün ve Kudüs’teki Filistinlilerin giderek artan tehlikelerle yüz yüze olduklarını vurguladı ve Dünya Kudüs Günü öncesinde Kudüs’ün durumunun kritik olduğunu ifade etti.

İslam ülkelerinin Filistin’e ve Filistin halkına gereken desteği vermekten imtina ettiğini belirten Ebu Şerif, Filistinli gençlerin başlattığı intifada hareketinin görmezden gelindiğini söyledi ve Siyonist rejimin Filistin’e yönelik olarak kurguladığı her türlü kumpasın Mescid-i Aksa’yı ele geçirmek üzere planlandığının altını çizdi.

 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar