Irak Gönüllü Halk Güçleri Kudüs Günü Yürüyüşüne Hazırlanıyor

Irak Gönüllü Halk Güçleri komutanlarından Şeyh Adnan el Şehmani Rahmetli İmam Humeyni’nin ilan ettiği Kudüs gününün, Müslümanlar için yeniden anlam kazandığını belirterek; “Bizler, düşman karşısındaki hedefimizi ve gayemizi unutarak kendi aramızda sorunlar yaşamaya başladık” ifadelerini kullandı. 

Görüntülenme: 2084 Tarih: 29 Haziran 2016 11:21
Irak Gönüllü Halk Güçleri Kudüs Günü Yürüyüşüne Hazırlanıyor

 “Beytul Mukaddes İslam dünyasının en önemli sorunudur” diyen Şeyh Adnan el Şehmani “Kudüs’ün özgürlüğü beraberinde Siyonist rejim ile birlikte bölgede birçok köklü sorunun çözümünü sağlayacaktır” açıklamasını yaptı.

Şeyh Adnan el Şehmani, işgalci Siyonist İsrail rejiminin yılanın başı olduğunu belirterek; “Gönüllü Halk Güçleri olarak geçtiğimiz yıl katıldığımız dünya Kudüs günü yürüyüşüne bu yıl daha güçlü bir şekilde katılacağız” ifadelerini kullandı.

Dünya Kudüs gününe katılmanın aynı zamanda şer’i bir görev olduğuna işaret eden Şeyh Adnan el Şehmani; “Biz, rahmetli İmam Humeyni’nin Muhammedi çizgisine bağlı kalarak Kudüs gününde asli vazifemizi yerine getirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Şeyh Adnan el Şehmani son olarak; “Kudüs’ün, Siyonist işgalden kurtuluşu tüm İslam ulemasının gönlünden geçen tek arzudur” ifadelerini kullandı.

tesnim

Yorumlar