Kudüs Seriyyeleri Siyonist Rejim'e Gözdağı Verdi

Filistin İslami Cihad Hareketi askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, dün akşam düzenlenen "Ribâtud-Dem / Kan Bağı" etkinliği münasebetiyle meydanlara indi. 

Görüntülenme: 2383 Tarih: 29 Temmuz 2016 22:16
Kudüs Seriyyeleri Siyonist Rejim'e Gözdağı Verdi

İslami Cihad Hareketi'nin üst düzey yöneticileri programda konuşma gerçekleştirirken, Kudüs Seriyyeleri; silahlı direniş mücadelesine bağlı olduklarını ve Filistin'in özgürlüğü yolunda yürüyen, bu uğurda canını feda eden şehidlerin mirasına asla ihanet etmeyecekleri vaadini yineledi. 
 
Hareketin Genel Sekreteri Ramazan Abdullah Şallah yaptığı konuşmada: “Kudüs Seriyelerine güvenin! Onlar yol zor olsa da, şartlar imkansız gibi görünse de Rablerine verdikleri sözden asla geri dönmeyeceklerdir! Onlar hiçbir fitne rüzgarına kapılmadan, direniş silahını kullanma hususundaki itidallerini elden bırakmadan direnmeye devam edeceklerdir” ifadelerini kullandı.
 
Kudüs Seriyelerinin üst düzey komutanlarından biri de programda bir konuşma gerçekleştirdi. Filistinli komutan Kudüs intifadasını başarısızlığa uğratılmaya çalışıldığı bir zamanda, böyle bir programı düzenlemeye karar verdiklerini ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti: “Aciz ve zelil bir tavra bürünen, bu yüzden de işgalcilerin ayakları altında ezilenlerden olmayın! İntifadayı başarısızlığa uğratma çabalarına boyun eğmeyin! İntifadayı sürdürün ve Rasulün yolunu müdafaa etmek için gasıp düşmana karşı mücadele etmeye devam edin!”
 
Bu ribat/bağ ile şehitlere verdikleri sözü tuttuklarını ve Allah’a olan bağlılıklarını tazelediklerini ifade eden komutan, Allah’ın yardımıyla Siyonist düşmana karşı cihad ve direniş yolunda yürümeye devam edeceklerini, hiçbir şeyin kendilerini oyalamasına izin vermeyeceklerini belirtti.
 
2014 Gazze Şehitlerine hitaben konuşan Filistinli komutan “Vasiyetinizi koruyacağız ve yolunuzdan asla dönmeyeceğiz! Bizim için bu toprakları savunmak bir tercih değil ertelenemez bir sorumluluktur” ifadelerini kullandı.
 
Konuşma gerçekleştiren üçüncü seriyyenin mesajı ise Siyonist zindanlarda tutsak olan esirlere hitabendi: “Ey özgürler! Sizin haykırışlarınız bize bir emanettir! Siz özgürlüğe kavuşuncaya kadar asla dinlenmeyeceğiz! Sizi kurtarmak bizim en temel vazifelerimizin başında geliyor.”
 
Bu bağlamda çalışma ve hazırlıklarını sürdüren mücahidlere de çağrıda bulunan Filistinli komutan “Bıkmayın, usanmayın, bu yolda yürümeye devam edin. Evet, şehitlerimiz de olabilir, yaralılarımız da… Bu zorlu bir yolculuk… Ancak sizler kanlarınızla bu yolu aydınlatacaksınız. Siz bu halkın ve ümmetin ümidisiniz" dedi.
 
Son olarak şehadete kavuşan son İslami Cihad mücahidleri olan Şehit İbrahim Hasan El-Mısri, Şehit Salih Muhammed El-Astal ve Şehit Mazin Muhammed Lulu’nun isimleri de konuşmalarda zikredildi.
İSLAMİANALİZ

Yorumlar